Superteam!!!

Superteam!!! Superteam!!!
01 juli 2016

Afgelopen donderdag werd onze school onderzocht door de Onderwijs Inspectie. Vooraf had de Inspecteur, mevrouw Bart, alle beleidsplannen en relevante informatie bestudeerd. Gisteren was zij de hele dag op school.

Mevrouw Bart heeft in 5 lessen geobserveerd, gesproken met IB en Directie, gesproken met leerkrachten, met een groep ouders en met een groep kinderen uit de bovenbouw.

Deze ouders en kinderen wil ik op deze plaats nog eens heel erg bedanken:

Sil, Aref, Jacqueline, Daan en Noa Annet: top dat jullie dit serieuze gesprek aan wilden gaan!

Tom Vrijer, Anouska Heeremans, Sandra Hermans, Brigit Fröger en Sandra den Braber: heel erg bedankt dat jullie ruimte hebben gemaakt in jullie agenda en het gesprek wilden voeren!

Aan het eind van de dag kregen wij een terugkoppeling van de resultaten. De school is op 8 Indicatoren beoordeeld en we hebben op alle onderdelen een voldoende gescoord. Op de onderdelen Veiligheid en Didactisch handelen in de klas was dat zelfs Ruim Voldoende.

Dit is een enorme verbetering t.o.v. vier jaar geleden en daarom zijn we APENTROTS!

De Vuurtoren is niet alleen een fijne maar blijkbaar ook echt een goede school….

Wij wisten het al maar nu is het officieel; een superteam!

VorigeVolgende