Schoolkamp groep 8

Schoolkamp groep 8 Schoolkamp groep 8
12 juni 2016

Groep 8 heeft deze week genoten van een absoluut tópkamp op Texel. Van maandag t/m woensdag hebben we met elkaar prachtige herinneringen gemaakt. We hadden prachtig weer en dat maakte het geheel nog mooier!

De kinderen zitten vol verhalen die er langzaam maar zeker uit zullen komen, bij de deur van groep 8 hangt een fotocollage van mooie momenten en op de website zullen we ook wat foto’s plaatsen.

Het is natuurlijk nog veel leuker wanneer alle kinderen de foto’s op een schijfje krijgen. Is er misschien een ouder die het leuk vindt om 19 schijfjes te branden voor de kanjers van groep 8? Juf Debbie hoort dit graag!

Zonder de hulp van ouders die het vervoer naar en vanuit Den Helder hebben verzorgd, hadden we niet naar Texel kunnen gaan. Daarom, namens groep 8 en de begeleiding, nogmaals onze dank voor het rijden!!

VorigeVolgende