Project groep 8

Project groep 8 Project groep 8
07 oktober 2016

Donderdagmiddag werden 4 kinderen uit groep 8 geïnterviewd door een journaliste van de IJmuider Courant. Er was een fotograaf bij die op het plein mooie foto’s heeft genomen. Vandaag is het artikel in de krant verschenen!

De aanleiding was een project in groep 8 waarbij alle leerlingen een brief hebben geschreven en verstuurd naar verschillende bedrijven en instanties. De opdracht was een brief te schrijven waarmee je iets voor elkaar zou krijgen. Een aantal kinderen heeft inmiddels een mooie reactie binnen gekregen. Romy ontving zelfs twee keer een brief van de gemeente. Haar verzoek om de baskets op het schoolplein te vervangen is besproken in de gemeenteraadsvergadering. Jammer genoeg laat de gemeente het opknappen van het plein aan de school zelf over.

Zo zie je maar, hoe jong je ook bent; een nette brief aan de juiste instantie kan heel veel teweeg brengen. Knap gedaan jongens!

VorigeVolgende