Voor- én naschoolse opvang

Samen met buurschool de Klipper en Peutercentra Velsen bieden we voor- en naschoolse opvang op één locatie. Dankzij samenwerking tussen De Vuurtoren, collega-basisschool de Klipper en Peutercentra Velsen kunnen we voor- en naschoolse opvang bieden op één locatie: BSO De Schipper aan het Koningsplein in IJmuiden.

Wilt je meer informatie of direct inschrijven? BSO De Schipper – Peutercentra Velsen (pcvelsen.nl)

De opvang sluit aan op de schooltijden. Voor de voorschoolse opvang zijn kinderen vanaf 7:30 uur welkom, ze ontbijten dan bij de BSO. Na school kunnen de kinderen tot 18:30 uur blijven. Tijdens vakantieweken is de BSO open van 08:00 uur tot 18:30 uur. De Schipper biedt professionele opvang voor kinderen van vier tot twaalf jaar.

Peuteropvang

Wij werken nauw samen met de Brulboei. Vanuit deze peuteropvang stromen veel peuters door naar onze school. De samenwerking is goed: komend schooljaar willen we de samenwerking verder gaan versterken. We zullen elkaar geregeld opzoeken en samen (thematische) activiteiten ondernemen. Ook u als ouder zullen we daar natuurlijk over informeren en mooie momenten delen.

Peutercentrum de Brulboei is geopend van dinsdagmorgen tot en met vrijdagmorgen van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Zoekt u voor uw kind een peutercentrum en valt de keuze op de Brulboei? dan is het belangrijk om in elk geval uw kind tijdig in te schrijven. Dit kan al vanaf 0 jaar.

Hoe in te schrijven? Inschrijven gaat online via https://pcvelsen.nl/inschrijfformulier/

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u liever een papieren versie van het inschrijfformulier? Loop dan vooral even langs peutercentrum de Brulboei en informeer bij de pedagogisch medewerkers. Op www.pcvelsen.nl kunt u ook meer lezen over de Peutercentra.

De Brulboei heeft ook een eigen Facebookpagina. Daar is het nu nog wat stil maar na de zomervakantie gaan we geregeld leuke berichten en foto’s plaatsen over de activiteiten die we ondernemen met de peuters. Facebook.com/pszdebrulboei/

De Brulboei is bereikbaar via de mail op debrulboei@pcvelsen.nl en telefonisch op 06-59946557

Inschrijven

Meer weten over BSO de Schipper van Peutercentra Velsen? Hier vind je meer informatie: BSO De Schipper – Peutercentra Velsen (pcvelsen.nl). Inschrijven kan via de website van De Schipper.

Ouder aan het woord:

Mijn kinderen vinden het hier geweldig. De gezellige opvang kan ik iedereen aanraden

Een ouder