Onze School

Hartelijk welkom op de website van OBS De Vuurtoren.

De Vuurtoren is dé openbare basisschool in de buurt!  Op De Vuurtoren zijn alle leerlingen welkom, ongeacht hun achtergrond, levensovertuiging en afkomst.  Op De Vuurtoren kennen we ieder kind en ieder ouder. We zien zelfstandige kinderen vol zelfvertrouwen bij ons op school. Kinderen voelen zich veilig en thuis in de groep. Onze kinderen zijn nieuwsgierig en hebben zin om te leren. We helpen onze kinderen om het beste uit zichzelf te halen. Onze school staat voor onderwijs op maat, waarvoor geldt samen waar het kan, op maat als het beter is!

De kinderen worden begeleid om het beste uit zichzelf te halen. Wij helpen kinderen hun talenten te ontdekken en uiteraard gaan wij samen op weg naar het voortgezet onderwijs dat bij het kind past. Ieder kind krijgt de kans te schitteren op diverse gebieden.

Samen met ouders en partners in de omgeving van de school wordt er gewerkt aan een sportieve en ontspannen sfeer waarin kinderen zich vrij voelen om te leren en te ontwikkelen.

Het gebouw, de groepsleerkrachten, de samenwerking met ouders en partners én de activiteiten dragen bij aan die gezellige en geborgen sfeer in de school.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. carla.oudegroen@opoijmond.nl

Carla Oude Groen

(Directeur)