Onze School

Hartelijk welkom op de website van OBS De Vuurtoren.

De Vuurtoren is een openbare school. Op De Vuurtoren zijn alle leerlingen welkom, ongeacht hun achtergrond, levensovertuiging en afkomst.  Onze school staat voor onderwijs, dat een goede aansluiting waarborgt op het vervolgonderwijs. De kinderen worden begeleid om het beste uit zichzelf te halen.

De school richt zich naast de leerdoelen ook op de persoonlijke groei van alle leerlingen. De Talenten van kinderen worden naar voren gehaald en kinderen krijgen de kans te schitteren op diverse gebieden.

Samen met ouders en partners in de omgeving van de school wordt er gewerkt aan een sportieve en ontspannen sfeer waarin kinderen zich vrij voelen om te leren en te ontwikkelen.

Om een goede en veilige sfeer te stimuleren werken wij met een systeem om positief gedrag aan te leren.

Het gebouw, de groepsleerkrachten en de activiteiten dragen bij aan een gezellige en geborgen sfeer in de school.