Maak kennis met De Vuurtoren

Wil je samen met je kind komen kijken in de school? Jullie zijn van harte welkom voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding.

Het hele jaar door kun je je kind aanmelden voor onze school bij directeur Carla Oude Groen. Het liefst maken we kennis vóór zijn of haar derde verjaardag. Na het kennismakingsgesprek krijg je een rondleiding door de school. Je kunt direct een afspraak inplannen via een mail naar: carla.oudegroen@ijmare.nl.

Je kind inschrijven

Wil je na de kennismaking je kind inschrijven op De Vuurtoren? Jullie zijn van harte welkom! Je kunt een aanmeldformulier ophalen op school of via onderstaande button het formulier invullen en versturen.

Met de aanmelding ga je akkoord met de regels en afspraken die in onze schoolgids staan. Meer informatie over de regels rond aanmelden is te vinden op de website van het schoolbestuur: ijmare.nl

Eerst even wennen?

Veel kinderen vinden het spannend om voor het eerst naar school te gaan. Een paar keer wennen voordat ze vier jaar worden, maakt de overstap vaak makkelijker. In de weken voordat je zoon of dochter jarig is, kan hij of zij vijf dagdelen meedoen in de groep. De leerkracht neemt hierover contact met je op.

Wilt u direct een afspraak maken?
Je bent van harte welkom!