Aanmelding van nieuwe leerlingen

De kinderen kunnen het hele jaar worden aangemeld bij de directeur (Carla Oude Groen). Het is fijn wanneer er voor de derde verjaardag van een kind een oriënterend gesprek met de ouders plaatsvindt met aansluitend een rondleiding door de school.  U kunt hier klikken om direct een email te sturen met een vraag: carla.oudegroen@opoijmond.nl

Na de persoonlijke kennismaking, kunt u een inschrijfformulier invullen.  Dit is te verkrijgen op school of hier te downloaden.

Met de aanmelding gaat u akkoord met de regels en afspraken zoals in deze schoolgids zijn weergegeven. Voor de volledige regelgeving t.a.v. de aanmelding verwijzen wij u naar de website van het schoolbestuur: http://www.opoijmond.nl

Wilt u direct een afspraak maken?

Bel: 0255-514620

U bent van harte welkom!

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school, dat is leuk, maar ook best even spannend! In de weken voor uw kind vier jaar wordt mag uw kind komen wennen. In overleg komt uw kind dan vijf dagdelen in de groep om kennis te maken met de leerkracht en de kinderen. Voor het wennen neemt de leerkracht contact op met de ouders om afspraken te maken over de wenperiode. Tijdens de wenperiode zal er een gesprek plaats vinden met de leerkracht van uw kind, waarin u bijzonderheden over uw kind kunt doorgeven en eventuele vragen kunt stellen.