Beste ouders,

Geniet u ook zo van ons mooie plein? Wij zijn superblij met het resultaat. De kinderen hebben al heerlijk samen gespeeld. Nu moeten we er natuurlijk ook met elkaar voor zorgen dat alles goed kan blijven groeien en bloeien. A.s. dinsdag 2 november om 8.45uur openen wij het plein officieel met onze movemates, de wethouders en bestuurder.
Fijn ook om zo goed samen te werken met onze buurschool De Klipper, samen kom je toch altijd een stapje verder. Het groene plein is hier een mooi voorbeeld van.
Die samenwerking daar worden wij sowieso enthousiast van we zien de kinderen meer samenspelen en elkaar opzoeken. Echt leuk en waardevol vinden wij.
We willen ook graag samen gaan sparen voor bijvoorbeeld een modderkeuken, duikelrekken, een minibasketbalveldje en een mooi parcours om met de karren en fietsen op te rijden. De ouderraad van beide scholen zijn al aan het nadenken over een sponsorloop. Heeft u ook ideeën of wilt u ergens mee helpen? Wij horen het graag!

Bij wijze van proef gaan wij binnenkort de schoolhekken 's middags rond 16.00uur sluiten, zo hopen wij de "hangjeugd met scooters etc... wat meer van ons plein te weren.

U heeft inmiddels ook de brief ontvangen van de gezamenlijke besturen over het lerarentekort. Deze brief zal ongetwijfeld veel vragen bij u oproepen. We zijn echt nog in de verkennende fase en zullen u steeds goed op de hoogte houden. Heeft u vragen of opmerkingen, gebruikt u dan het mailadres uit de brief schoolweek@fedra.nl

Ik wens u een fijn weekend,

Carla Oude Groen
thumbnail_IMG_7677

Vanuit het team

Stephanie, de leerkracht van groep 5/6 heeft naast de Pabo ook nog forensisch gezinspedagogiek gestudeerd. Zij heeft altijd de ambitie uitgesproken om haar baan voor de klas te combineren met een baan als pedagoog. Die droom komt nu voor haar uit. De stichting OOK heeft haar een baan aangeboden. Een prachtige kans voor haar, maar voor ons wel even slikken. Gelukkig gaat zij niet helemaal bij ons weg. Wij gaan op zoek naar een nieuwe collega die samen met Stephanie groep 5/6 zal gaan begeleiden.
Nettie, de leerkracht van groep 1/2 was helaas nog ziek deze week. Zij voelde zich gelukkig wel goed genoeg om de gitaarlessen voor de ateliers te geven. Ook volgende week zal zij er nog niet zijn. Ouders van de groep worden via Parro op de hoogte gehouden hoe wij haar afwezigheid gaan opvangen.
thumbnail_48925C4F-9372-456F-968A-596AB565B179 (2)
Afbeelding1

Sportmix

Het is weer tijd voor een nieuwe SportMix! Dit is een naschoolse gratis sportles, gegeven door verenigingen uit de buurt of door de buurtsportcoaches. Tijdens de SportMix kun je kennis maken met sporten en verenigingen. Deze SportMix wordt gegeven door KHC Strawberries.
Let op: Deze Sportmix vindt niet plaats op locatie van de vereniging, maar op het veldje naast Sporthal Zeewijk. (Bij slecht weer wijken we uit naar binnen)
De start is op dinsdag 2 november.

Wil je meedoen aan deze 5-weekse clinic?

Vanuit de ouderraad

Kleding inzameling
Op donderdag 20 januari wordt de kleding weer opgehaald door de bus van Bag2school. Vraag je familie, buren of ze nog oude kleding hebben. U kunt elke vrijdag de vuilniszakken bij de blauwe deur van de schuur op het schoolplein neerzetten.
Vomar kikkaart
U kunt nog steeds uw klantenkaart koppelen aan onze school. Dat doet u door uw Klant-is-Koning te koppelen met de volgende code: VUIJ2021. Dit gaat via de Vomar App of op de pc in uw account aan uw klantenkaart. Zo kunnen wij sparen voor leuke dingen om mee te spelen.
Enquête schoolfotograaf
De enquête is door 25 ouders ingevuld.
Hiervoor heel hartelijk bedankt.
Ouders toonden zich tevreden met de kwaliteit van de foto's, maar zeer ontevreden over de hoge kosten.
Samen met de schoolleiding is besloten op zoek te gaan naar een voordeliger alternatief.
10968-logo-ouderraad-980x350-1

WhatsApp Image 2021-10-28 at 12.08.21 (1)
3,2,1

Toppers van de week

• Hannah
  • Lana, Leonardo, Lucas en Luna
  • Luca en Hawkar
  • Damin

Afspraak van de week

3,2,1 mijn handen zijn leeg, ik ben stil, ik kijk naar juf
Het team van De Vuurtoren wenst iedereen een heerlijk weekend.
Tot volgende week!
facebook instagram