18 augustus 2021
Hierbij onze eerste nieuwsbrief nieuwe stijl. Onderaan vindt u een directe link naar de schoolkalender en onze sociale media. U blijft zo steeds up to date op de hoogte.
Wij hopen dat iedereen een fijne zomer heeft gehad. De lokalen zijn ingericht, onze hoofdingang heeft een mooie nieuwe luifel, de borden aan de buitengevel zijn vervangen, de gang een fris nieuw kleurtje, ons kleuterlokaal heeft prachtig nieuw meubilair (helaas is nog niet alles geleverd, maar dat komt snel goed.) Én kijk volgende week vooral ook goed naar die saaie grijze buitenmuur, daar gaat iets moois ontstaan.
Wij hebben er weer zin tot maandag!

Wat nemen we mee?

Voor het nieuwe schooljaar vragen wij u het volgende zelf te verzorgen voor uw kind (ren)
Groep 1-2: Gymschoenen( die zij gemakkelijk zelf kunnen aandoen) en gymkleding
Groep 3 t/m 8: Etui, gymschoenen en gymkleding, koptelefoon of oortjes
Voor het etui geldt: graag niet te groot en géén pennenbak o.i.d. voor op tafel
Wanneer uw kind graag met een losse muis werkt is het toegestaan deze mee te geven. Op maandag en vrijdag heeft groep 3 t/m 8 gym in de gymzaal. De kleuters gymmen in onze eigen speelzaal.
potloden-kleurpotloden-bedrukken
images

Coronamaatregelen

De volgende richtlijnen volgen wij:
  • Volwassenen houden 1,5 meter afstand tenminste tot 20 september
  • Ouders blijven op het plein, een uitzondering wordt gemaakt voor ouders van nieuwe leerlingen
  • Bij een besmetting in de groep gaat de klas in quarantaine, dit geldt niet meer voor de (volledig beschermde )leerkracht.
  • De startgesprekken kunnen gewoon op school plaatsvinden (met 1,5 meter afstand tussen volwassenen)
  • Klik hieronder voor meer informatie vanuit de GGD
0db4de87-51a7-4a50-a2ad-c26f910e7092

Ouderbetrokkenheid en startgesprekken

Het is helaas nog niet goed mogelijk een informatieavond te houden en (groepen) ouders in de school te ontvangen. Wij kunnen de 1,5 meter dan niet waarborgen. Na 20 september kan er hopelijk weer wat meer.
Volgende week ontvangt u een uitnodiging via Parro voor het startgesprek samen met uw kind. Dit kan gelukkig wel gewoon op school plaatsvinden. Tijdens dit gesprek ontvangt u een net zoals vorig jaar een informatiekaart van de groep. Wij vragen u dan ook uw privacy-voorkeuren opnieuw door te geven ivm plaatsen van beeldmateriaal van uw kind(eren). Via Parro houden wij u altijd goed op de hoogte.

Toppers van de week

• Team van De Vuurtoren ,
Er is deze week veel werk verzet in de school én met de eerste teamscholing gericht op het vergroten van de leerkrachtvaardigheden.
"Teach like a Champion".
Het team van De Vuurtoren wenst iedereen een heerlijk weekend.
Tot volgende week!
facebook instagram